3 luxe tuin ideeën

Wil je graag een luxe tuin, maar weet je niet hoe? Er zijn veel manieren om je tuin er een luxere uitstraling te geven. Het hoeft niet eens heel veel te kosten, als je maar investeert in de juiste dingen. Wij geven je de leukste tips voor een echte luxe tuin.

Luxe blokhut voor wellness

Als je een grote tuin hebt, kan het een goed idee zijn om een blokhut te plaatsen in je tuin. Zo creëer je extra ruimte in je tuin en het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Een blokhut kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Je kan het natuurlijk gebruiken als opslagruimte voor tuingereedschap of fietsen, maar je kunt er ook leukere dingen mee doen. Zo kun je bijvoorbeeld een luxe thuisbioscoop maken, waar je rustig een filmpje kunt kijken met vrinden.. Maar je kunt er ook een echte wellness plek van maken door er een Finse sauna in te plaatsen. Wat is er nou fijner dan lekker in je eigen tuin naar de sauna kunnen?

Lekker badderen in je eigen jacuzzi

Een jacuzzi is natuurlijk de ultieme luxe. Wie wil er nu niet lekker in het zonnetje badderen in zijn eigen tuin. Dit hoeft niet eens heel duur te zijn. Je kunt tegenwoordig namelijk ook een opblaasbare jacuzzi of spa kopen. Deze heb je al vanaf 200 euro. Heerlijk toch?

Dineren in een gezellige eethoek

Een gezellige eethoek maakt je luxe tuin helemaal af. Het best is om deze te plaatsen onder een veranda of terrasoverkapping. Met een paar goede loungebanken en loungestoelen en een tafel zit je sowieso goed. Zorg er ook voor dat je een gasbarbeque bij je eethoek hebt. Zo kun je niet alleen buiten eten maar ook lekker buiten koken. Ideaal dus!