Aanrader: je eigen petjes bedrukken en een lifestyle uitstralen

Vandaag een bericht dat niet zozeer gaat over je eigen lifestyle, maar ook over de vorming van die van anderen. Ben je een beetje creatief aangelegd, zoals ik, en ontwerp je graag? Misschien vind je het dan wel interessant om bijvoorbeeld t-shirts, linnen tassen of mutsen te laten bedrukken bij Maxilia! In dit bericht zal ik wat dieper ingaan op petjes bedrukken bij Max Caps, een dochterbedrijf van Maxilia.

 

Jezelf een lifestyle aanmeten met een petje

Maxilia is namelijk een groothandel op dit terrein en heeft allerlei verschillende onderdelen om specifieke zaken te laten bedrukken of anderszins personaliseren. Vaak wordt dit aangewend voor zakelijk gebruik natuurlijk, want het is ideaal voor het uitdelen van promotieartikelen of het rondsturen van relatiegeschenken. Echter, je kunt het als (amateur)ontwerper natuurlijk ook volledig naar je eigen hand zetten! Ik vind het leuk om mijn eigen ontwerpen, die ik zo eens in de zoveel tijd op papier zet en die wonderwel genoeg altijd veel mensen blijken aan te spreken, af te laten drukken op materialen. Petjes bedrukken, en natuurlijk vissershoedjes en mutsen, is daarbij favoriet.

Waarom dat zo is? Mensen zijn er dol op, en zeker in de kledingwinkels waar ik mijn verkooppunten heb, het gaat daar allemaal om lifestyle. Het is zeer betaalbaar, want ikzelf kan de prijzen ook laag houden doordat ik bij Max Caps niet veel kwijt ben natuurlijk, en dat spreekt mensen ook aan. Een hippe en toch zeer originele lifestyle is daarmee zeer binnen handbereik. Voor mijzelf is het ook fijn, want als geen ander valt een muts of pet altijd op. Hebben mensen jassen aan, dan zie je het t-shirt dat ze eronder dragen niet, maar in het straatbeeld zie je altijd wel petten en hoeden voorbijkomen – en mensen letten er tóch echt op, en zo heb ik een zeer goede ‘reclame’ voor mijn ontwerpen!