Altijd en eenvoudig je fiets meenemen

top5bestekopen thule fietsendrager

Op vakantie of zomaar een weekendje naar de mooie natuur die Nederland kent, het is natuurlijk perfect als je de fietsen mee kunt nemen om van de natuur te genieten. Een fietsendrager van Thule is eenvoudig te bevestigen op de auto, op de trekhaak, het dak of de kofferbak. Geen ruimte die in beslag wordt genomen, dus je kunt je andere bagage ook gewoon nog kwijt. Op de website van top5bestekopen thule fietsendrager vind je verschillende modellen, ook fietsendragers voor elektrische fietsen heeft Thule binnen het assortiment.

top5bestekopen thule fietsendrager

Kies wat bij jou past

Ga je vaak met de caravan of de vouwwagen weg, dan heb je daar de trekhaak voor nodig. Een Thule fietsendrager voor de achterklep of het dak is dan een goede oplossing, bevestig je de fietsen op het dak van je auto wordt het zicht naar achteren ook niet belemmerd. Op deze manier kies je een fietsendrager welke je praktisch vind om mee te reizen, er zijn dragers voor verschillende modellen fietsen. Wanneer je een carbon of een elektrisch model hebt is dit ook geen enkel probleem om mee te nemen, Thule heeft een bijzonder uitgebreid assortiment.

Ideaal voor 2 fietsen

Ben je op zoek naar een fietsendrager voor twee fietsen, dan zit je bij Thule ook aan het goede adres. Vaak heeft een drager voor op de trekhaak een platform om de fietsen op te bevestigen, met gespen kun je dan de fietsen stevig vastzetten. Omdat de drager snel te monteren is, en de fietsen eenvoudig te bevestigen zijn is de fietsendrager erg populair bij fietsers. Heb je een drager voor meer fietsen nodig, dan kun je ook een uitstekende keuze maken bij Thule. Ondanks dat de dragers vrij prijzig zijn, heb je wel een fietsendrager welke van uitstekende kwaliteit is.