Apple reparatie Roosendaal voor mijn iPhone!

Wanneer u in bezit bent van een nieuwe mobiel telefoon wilt u natuurlijk dat deze goed functioneert! Ikzelf heb een kleine maand gelden een iPhone 6 gekocht. In verloop van tijd begon de batterij van mijn iPhone stapsgewijs minder goed te functioneren. Op een begeven moment was mijn batterij kapot en mijn mobiele telefoon ging niet meer aan zonder dat er een oplader verbonden was aan mijn mobiele telefoon. Natuurlijk wilde ik dit probleem zo snel als mogelijk verhelpen, maar hoe? Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een specialist in het repareren van iPhone’s. Via het internet belandde ik bij een link genaamd: Apple reparatie Roosendaal. De link Apple reparatie Roosendaal verwees mij door naar de website van telefoonreparatie-roosendaal.nl. 

 

Meer info!

Op deze website werd veel informatie weergeven over de verleende diensten van deze aanbieder. Zie hieronder de specialiteiten (verleende diensten):

  • Home button repareren
  • Camera reparatie
  • Microfoon reparatie
  • Accu( batterij) reparatie
  • Wifi-antenne reparatie!

Na het zien van deze specialiteiten belde ik de bovenstaande aanbieder op. Tijdens dit contact vertelde ik dat het ging om een iPhone 6 en dat mijn batterij stuk was. Ik vroeg wat de eventuele kosten waren voor het repareren van mijn batterij. Al mijn vragen werden goed beantwoord en zodoende heb ik mijn telefoon laten repareren door de bovenstaande aanbieder!

Snelle service!

De service van deze telefoonzaak was erg snel. Nog geen uur later werd ik opgebeld met het bericht dat mijn iPhone gerepareerd was. Dezelfde dag heb ik mijn iPhone opgehaald en sindsdien functioneert de batterij van mijn iPhone weer naar behoren!