Autoschade Direkt is je graag van dienst

Bij Autoschade Direkt in Den Haag ben je altijd van harte welkom. Schade aan de auto zit niemand op te wachten toch? Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en weten zij goed jou van dienst te zijn. Dankzij de ervaring die zij hebben opgebouwd weten zij de prijzen goed scherp te houden.

Voor een paar weken terug heb ik helaas ook een ongelukje gehad. Ik wilde namelijk de straat bij ons uitrijden en zag pardoes een andere auto over het hoofd. De klap was niet heel hard, maar de schade was toch goed te zien. De schadeformulier werd ingevuld en vervolgens hebben wij onze weg weer kunnen vervolgen. Bij thuiskomst ben ik wel meteen op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die onze schade kan maken. De verzekering die wij hadden zouden de kosten dekken, daar hoefde wij ons in ieder geval geen zorgen voor te maken.

Autoschade Direkt

Gezocht op Autoschade Direkt in Den Haag

Zodoende zij wij gaan zoeken naar een bedrijf op het internet. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Autoschade Direkt in Den Haag. Dit bedrijf staat erg goed beschreven op het internet en dat is wel zo prettig. Via de website en Whatsapp is het mogelijk om een foto van de schade door te sturen. Vervolgens zullen zij het nader bekijken en daar krijg je dan een reactie op terug.

Hier hebben wij gebruik van gemaakt en nog geen vijf minute

n later hadden wij al een reactie terug. De afspraak was gemaakt zodat de auto gemaakt kon worden.