Batterij Macbook Pro voor weinig geld!

Voor iedereen die met Apple werkt heb ik speciaal dit stukje geschreven. Ik ga het vandaag namelijk hebben over Batterij Macbook Pro. Zoals jullie vast wel weten is het moeilijk en vrij duur om accessoires van appel te kopen bij de webshop van het bedrijf zelf. Dit heb ik zelf al een paar keer geprobeerd maar ik werd er niet erg vrolijk van. Vandaar dat ik dus besloot om het over een andere boeg te gaan gooien en te zoeken op het internet naar aanbieders. Al snel kwam ik toen  op de website van Bizzix terecht. Een webshop met jaren lange ervaring op het verkopen van Apple accessoires.

Bestelling gedaan

Aangezien ik dus een Batterij Macbook Pro moest hebben en ik deze website tegen kwam besloot ik een tijdje geleden dus gewoon te bestellen. Dit voornamelijk omdat de prijs er gewoon erg laag lag en mij dit wel aansprak. Ik had ook de batterij nodig aangezien ik op vakantie ging en ik het wel handig vind om mijn laptop dus mee te nemen. Nog geen twee dagen later kreeg ik de batterij al binnen. Ik ben hem toen meteen gaan testen en hij was heel erg goed.

Nog steeds klant bij de website.

Aangezien ik zeer tevreden was over wat ze te bieden hadden ben ik vaste klant geworden van de website. Ik ben er zo blij mee dat ik dus meteen dit stukje schrijf om mijn tevredenheid met jullie te dele. Ben jij dus opzoek naar een accessoire voor je Apple bekijk dan de website!