Behalen van een Heftruckcertificaat?

Al een geruime tijd ben ik druk bezig geweest om te zoeken naar een rijschool waar ik mijn Heftruckcertificaat kan behalen. Mijn werkgever wilt namelijk hebben dat iedereen dit in bezit heeft. Mij is de opdracht gegeven om dan een rijschool te vinden waar je zorgeloos aan de slag kan! Natuurlijk kan ik het internet niet links laten liggen waardoor ik er gelijk ben gaan kijken. Tijdens het zoeken op het internet heb ik genoeg bedrijven gevonden, echter de website van verkeersschool Wesseldijk sprak mij het meeste aan. Hier is het namelijk mogelijk om je certificaat te behalen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Dit kon ik gewoonweg niet voorbij laten schieten waardoor ik gelijk mijn werkgever hierover heb aangesproken. 

 

Hij kon zelf maar eens kijken

Doordat ik hem heb laten weten via de mail dat dit bedrijf een stuk voordeliger is kon hij gemakkelijk kijken. Het is dan wel weekend maar dat maakte hem niks uit, zolang we maar snel aan de slag konden om een Heftruckcertificaat te behalen. Al vrij snel heb ik een bericht ontvangen dat het akkoord is en dat ik onze team hiervoor mag inschrijven! Naar mijn weten is dit bedrijf het goedkoopste en levert onwijs goede resultaten!