Cafe mijdrecht ideaal voor een feest!

Een week geleden gaf mijn zus haar verjaardagsfeest. Dit was erg leuk en gezellig met de hele familie we hebben het gevierd bij cafe mijdrecht. Dit is een heel goed café met een ruimte die je kan afhuren voor grotere feesten. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of dus in ons geval een verjaardag. De plek is goed bereikbaar en je hebt genoeg parkeer mogelijkheden. Je kan zelf je versiering en dergelijke plaatsen in het pand als je het zou willen afhuren. Denk aan slingers ballonnen en dergelijke.

 

Het feest was echt heel erg leuk!

Het feest van mijn zus was echt super leuk.  Ik zag mijn familie weer na lange tijd en ik kon dus rustig weer bijkletsen met ze. Ze hebben hele lekkere lounge stoelen die je buiten kan bezetten in de zon. Zo kan je lekker genieten als je goed weer hebt zonder dat je op krukken of stoelen hoeft te zitten. Ze hebben ook een keuken die je kan afhuren mocht je bijvoorbeeld eten willen maken voor gasten. Mijn zus had een paar koks ingehuurd die echt lekker hapjes voor ons klaar hebben weten te maken.

 

Ik heb heel erg genoten!

De verjaardag was echt super leuk mede door cafe mijdrecht aangezien het hierdoor gewoon allemaal top geregeld is. Stel je voor dat jij een feest zou willen geven dan raad ik het je zeker aan eens contact op te nemen met dit café! Je zult snel een plekje krijgen om een top feest te geven dat weet ik zeker.