Dat is wat ik weet over kunst Terneuzen

Keramiekbenodigdheden

Het onderwerp van vandaag is kunst Terneuzen. Nu zal dit jullie misschien niks zeggen, vandaar dat het goed is dat ik hier wat over ga schrijven. Zo moest ik laatst via school een kunst avond organiseren. Voorheen had ik zoiets nog nooit gedaan. Vandaar dat ik mij tot het internet keerde, en met  succes. 

Zoals jullie zelf ook weten kun je hier vrijwel alles opzoeken. Zo kwam ik zelf eigenlijk per toeval terecht op de website keramiek-terneuzen.nl. Ik kan jullie met een gerust hart vertellen dat het zeker de moeite waard is hun eens te bezoeken.

Utopia Keramiek

Meer over Utopia

Dat is overigens de naam van deze kunst Terneuzen. Wat mij betreft dan ook zeker een aanrader, voor zowel jong als oud. Vooral als jij iets zoekt wat leuk is om te doen,moet je hun website zeker maar eens bezoek. Je kunt hier overigens ook kunst kopen.

Welkom bij Utopia Keramiek, waar u unieke kunst in Terneuzen kunt kopen. Utopia Keramiek is opgericht door Funda Özyer, zij heeft een opleiding gevolgd in keramiek en glas aan de Academie voor Schone Kunsten. Haar kunstwerken zijn gebaseerd op diverse onderwerpen, zoals oorlog en vernietiging, maar ook verschillende culturen komen terug in haar kunst. Ieder kunstwerk vertelt een verhaal en dat maakt de kunst zo bijzonder. De keramiek kunst is in Terneuzen te bekijken, maar ook staat Utopia Keramiek regelmatig op kunstmarkten of beurzen.

Utopia Keramiek