De beste life coach Amsterdam!

life coach Amsterdam

Voor herhaling vatbaarlife coach Amsterdam

Het afgelopen half jaar heb ik veel gehad aan mijn life coach Amsterdam. Ik heb in totaal 10 keer met haar gesproken en in zo’n korte tijd heeft ze veel bij mij weten te bereiken. Ik had heel erg last van faalangst altijd en daar wilde ik vanaf. Op aanraden van een vriendin ben ik toen hierheen gegaan. In het begin was ik nogal sceptisch, want ik had het idee dat dit iets was wat ik gewoon zelf moest oplossen. Ook heb ik lang gedacht dat dit iets was, waar ik niet vanaf zou komen. Ik was erg zenuwachtig voor mijn eerste afspraak, want ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ik dacht misschien dat ze zou zeggen dat ze me niet kon helpen, maar dat heeft ze natuurlijk niet gedaan. Achteraf had ik helemaal niet bang hoeven te zijn, want ze was elke keer dat ik er kwam weer ontzettend behulpzaam.

life coach AmsterdamNiet twijfelen, maar doen

Voordat ik naar de life coach in Amsterdam was geweest had ik veel meer last van mijn faalangst. Ik denk dat dit nooit helemaal weg zal gaan, maar ik kan er wel mee leren omgaan. Toen ik laatst op sollicitatiegesprek ging, merkte ik dat ik nu veel beter wist hoe ik mijn zenuwen onder controle moest houden. Hierna ben ik ook aangenomen, dus ik denk dat het wel degelijk heeft geholpen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. In de toekomst zal ik het zeker overwegen, mocht ik nog ergens hulp mee nodig hebben!