De beste taxi Eindhoven

taxi eindhoven

Eerste keertaxi eindhoven

Laatst heb ik voor een zakelijke afspraak voor het eerst gebruik gemaakt van een taxi Eindhoven. Normaal rijd ik er altijd zelf heen, maar ik wilde dit toch eens proberen. In films zie je altijd dat mensen dan nog kunnen doorwerken en dat leek mij ook wel wat. Daarnaast ging ik naar een stad waar parkeren nogal moeilijk en vooral heel erg duur is. De kosten van de rit ging ik er dus sowieso uithalen. Via een vriend die vaker van dit soort diensten gebruik maakt, kreeg ik een nummer wat ik kon bellen om een afspraak te maken. De man die opnam was ongelofelijk vriendelijk en garandeerde mij dat ik op tijd zou gaan aankomen. Hij heeft mij ook precies uitgelegd hoe de kosten in elkaar zitten, zodat ik niet te weinig of juist te veel geld bij zou hebben. Het is zo dat je begint met een starttarief en daarna per kilometer en per minuut betaalt.

taxi eindhovenEcht een aanrader

Toen ik eenmaal door de taxi was opgehaald in Eindhoven, merkte ik pas hoe prettig het was. Nu kon ik gewoon telefoneren en andere dingen regelen, terwijl ik onderweg was naar mijn meeting. De chauffeur reed heel netjes en was een fijne man om mee te praten. Ik ga dit zeker vaker doen, mocht ik nog eens zulke lange afstanden moeten overbruggen. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar professioneel vervoer tegen een scherpe prijs, neem dan zeker een kijkje op de website van dit bedrijf!