De Brother naaimachine voor de perfecte stikbeurt

Jaren heb ik zelf kledij gemaakt, de broeken van mijn echtgenoot ingekort en de knopen van mijn dochters kleedjes aangenaaid. Ik was deze bezigheid volledig uit het oog verloren, tot ik vorig jaar op een Brother naaimachine stuitte in de winkel. De prijs was betaalbaar en de naaimachine zag er modern, maar toch eenvoudig uit. Sindsdien ben ik eraan verknocht geraakt. De Brother Innov-is 15 is echt een gemakkelijk hanteerbare naaimachine, die toch tal van mogelijkheden biedt. Het is voorzien van een elektronische kiesschijf, zodat met één enkele draai aan de knop de gewenste steek kan gekozen worden. Dankzij het computerscherm kan ik in één oogopslag zien wat de steeklengte en -breedte is. Maar vooral de automatische draadinrijger is voor mij de perfecte oplossing. Er zijn ook drie knoopsteken voorzien, zodat ik werkelijk niets meer met de hand hoef te naaien.

 

Kwaliteit in huis dankzij Brother

De keuze voor de Brother naaimachine was snel gemaakt. Brother is een wereldberoemd merk dat wereldwijd elektronische toestellen verkoopt. Het biedt steeds een combinatie van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid aan. En dat is ook absoluut het geval met deze naaimachine. Het stikken gaat snel en eenvoudig, het resultaat is goed en de machine gaat reeds enkele jaren mee. Doordat de prijzen van de naaimachine betaalbaar zijn, is dit voor een amateur zoals mij dan ook de ideale keuze. Ik kan er op een prima en aangename wijze snel mee aan de slag.