De E-sigaret helpt om te stoppen met roken

Bij de E-smokewinkel worden uitsluitend producten verkocht die te maken hebben met de E-sigaret. De winkel heeft de grootste collectie aan vullingen voor deze sigaretten in het land. De producten zijn verkrijgbaar via de webshop, maar je bent ook van harte welkom in de winkel in Ridderkerk. Als je advies nodig hebt over het gebruik van de E-sigaret is dat beslist aan te bevelen. Houd er rekening mee dat de E-sigaret het startpunt is van een traject om te stoppen met roken. Als je nog geen roker bent wordt het afgeraden om te beginnen met het gebruik van een E-sigaret.

Mentale voorbereiding

Elke roker van sigaretten met tabak wil op een gegeven moment stoppen met roken. Rokers zijn hun verslavende gewoonte zat of vinden het te duur worden. Stoppen met roken gaat uitstekend door eerst over te stappen naar de E-sigaret. Daarmee krijg je wel de verslavende nicotine binnen, maar niet meer de ongezonde rook van de tabak. Met de E-sigaret kun je een traject starten om de hoeveelheid nicotine langzaam af te bouwen. In de praktijk blijkt dat je in ongeveer een jaar tijd volledig kunt stoppen met roken. Een voorwaarde is dat je daar mentaal klaar voor bent.

Stappenplan en app bij de E-sigaret

De meeste rokers hebben er erg veel moeite mee om te stoppen, want dat kost veel doorzettingsvermogen. Bij de E-smokewinkel krijg je op dat gebied alle ondersteuning. Die bestaat uit advies, een app en een stappenplan. Het stappenplan zorgt ervoor dat je in maximaal vijf stappen de hoeveelheid nicotine afbouwt naar nul. De app dient vooral als stimulans om het vol te houden. Op basis van je prestaties krijg je informatie over de verbeteringen in je gezondheid. Ook moedigt de app het belonen van jezelf aan.