De kosten van een puppycursus

Wilt u graag een puppycursus voor uw nieuwe trouwe viervoeter? Dan zitten veel mensen met de vraag; hoeveel kost een puppycursus? Kom erachter op de website van 123Tinki en zie dat het hier heel erg mee zal vallen!

Wanneer u kiest voor de puppycursus van 123tinki zult u zien dat elke vraag beantwoord zal worden die u heeft in de eerste 180 dagen samen met uw puppy.

Waarom een puppycursus bij 123tinki?

Er zijn natuurlijk een tal van redenen om een puppycursus te gaan volgen. Het geluk van je puppy is afhankelijk van jouw keuzes in de eerste 180 dagen van zijn leven. Zo is er gebleken dat de meeste gedragsproblemen en trauma’s bij honden worden veroorzaakt in de eerste 6 maanden van hun leven. Als baasje van de hond heb je hier ook invloed op en het is daarom erg belangrijk dat een puppy op de juiste manier wordt opgevoed. De puppycursus van 123tinki helpt u om een aantal gedragsproblemen te verbeteren. Zo is het belangrijk om te voorkomen dat je puppy angstig wordt voor de bench, dat de gedragsproblemen zoals bijten of binnenshuis plassen opgelost worden, netjes aan de riem lopen en luisteren op commando’s.

De puppycursus van 123tinki is de nummer 1 cursus van Nederland. De gespecialiseerde medewerkers werken al jarenlang in de hondenbranche en hierdoor zijn zij de beste hondenschool van Nederland geworden. Daarnaast hebben zij ook een uitvoerig onderzoek gedaan onder 1000 hondenbezitters. Op de uitkomst van dit onderzoek hebben zij hun cursus kunnen verbeteren zodat de puppy’s nog beter opgevoed kunnen worden.

De afgelopen 2 jaar hebben de hondenexperts van 123tinki hard gewerkt om alle kennis, ervaring en oefeningen te verwerken in een online puppytraining. De training ‘De eerste 180 dagen met je puppy in huis’ is de meest uitgebreide puppycursus in Nederland en doelt op de 7 meest voorkomende uitdagingen bij het opvoeden van een puppy.

Bij 123tinki krijg je 100% de meest complete puppycursus en puppy boeken van Nederland. Daarnaast worden ook alle boeken en online puppy training video’s ontwikkeld door erkende experts. Door de bewezen resultaten van 123tinki, zijn er elke dag opnieuw honderden nieuwe puppy-eigenaren die vertrouwen hebben in de puppycursus.

Hoeveel kost een puppycursus?

Het is erg belangrijk dat een hond goed wordt opgevoed. Ze hebben namelijk stuk voor stuk liefde, zorg en training nodig. Honden wordt namelijk gemiddeld 10 jaar oud en daarnaast zal hij elke dag bij je zijn. De hond zal daarom ongetwijfeld een vriend voor het leven worden wanneer u de hond in de eerste 180 dagen een goede basis mee geeft. De mensen van 123tinki vinden dat elke hond een goede basis verdiend en daarom houden zij de prijs van de puppycursus zo laag mogelijk. Een puppycursus heeft u bij 123tinki al vanaf €69,-.

Mocht u de puppycursus achteraf toch niks vinden en heeft u er weinig aan, geen probleem! De cursus is altijd opzegbaar dankzij de 100% niet-goed-geld-terug garantie. Kies nu voor de online puppycursus! Veel mensen zijn u al voorgegaan en vinden het een echte aanrader!