De lente fris beginnen met deze tuinmeubelen

Het is een eer mijn eerste bericht te mogen wijden aan de nieuwe tuinmeubelen van Tuinmeubel.nl die ik in mijn achtertuin heb staan. Als je het over lifestyle hebt, namelijk, dan behoort de sfeer die jij voor jezelf in en om je huis weet te creëren daar absoluut bij. Voor mij is dit soort sferen zeer belangrijk, ze brengen een gevoel van welbehagen in huis, ze zorgen dat jij van feitelijk zomaar een plek écht je eigen plek weet te maken.

 

Comfortabel zitten in deze tuinmeubels – en genieten maar

Ik woon buitenaf en heb van nature (!) veel groen om mij heen, hetgeen ik heerlijk vind. De buitenlucht opsnuiven, zonder bevuiling van auto’s en fabrieken, dat is waar het mij om gaat. Als ik buiten zit, kan ik uren om me heen kijken naar het leven dat er is in de tuin, de indrukken die je meekrijgt – het fluiten van de vogels, het ritselen van de wind tussen de bladeren, de geur die deze meebrengt van de wilde bloemen die ik in mijn tuin heb staan. Als je zo op die sensaties gericht bent, dan is het heerlijk dit in een comfortabele setting te kunnen doen.

Die meen ik nu gevonden te hebben, en wel met bovenstaande tuinmeubelen. Het is een mijns inziens prachtige en zeer natuurlijke set, zowel qua materiaalgebruik als qua kleurzetting, die zeer goed aansluit bij mijn achtertuin. Ik ben gek op het wicker dat hier gebruikt is, dat bovendien ook nog eens heel duurzaam is. Geen wonder dat het dikwijls voor tuinmeubels aangewend wordt, het is een immers zeer duurzaam materiaal. Je kunt dus járen met een set als deze doen en bovendien kun je ‘m in alle seizoenen buiten laten staan!