De lente in je bol? De lente óp je bol als je je eigen zonnebrillen laat bedrukken

Met de aankomende lente in mijn achterhoofd begin ik dit bericht met een goede tip. Enkele tijd geleden berichtte ik al over de mogelijkheid je eigen petten te laten bedrukken, maar wist je ook dat je bij Maxilia veel meer kan laten uitvoeren? Zelf ben ik eens op onderzoek uit gegaan, wilde ik zonnebrillen bedrukken en stuitte ik in die zoektocht op Max Zonnebrillen.

 

Zet eens een andere bril op – die van de oneindige mogelijkheden

Met het oog op de beginnende lente, die vandaag al een behoorlijke spurt neemt overigens, leek het me dus leuk je op de mogelijkheden bij Maxilia te wijzen. Immers, zonnebrillen bedrukken biedt veel potentie om mensen er hip bij te laten lopen dit voorjaar. Het leuke is bovendien dat Max ook allerlei zeer hippe brillen in het assortiment heeft, waar je allerlei leuke dingen mee kunt doen.

Neem bovenstaand voorbeeld. Bestel je van deze rode rakker honderd stuks, dan betaal je voor die opdracht, inclusief bedrukking, slechts € 189. Bestel je er in één keer echter 250 stuks, dan betaal je relatief gezien nog minder. Hoe groter de oplage, des te hoger de korting die je krijgt. Bij 250 stuks betaal je namelijk nog maar € 230, en dat is dus maar veertig euro meer voor 150 zonnebrillen. Dat is dan ook de opdracht die ik Max Zonnebrillen zelf heb gegeven.

Bovenstaande zonnebril met extra UV-bescherming is al vanaf een oplage van vijftig stuks te bestellen, waarvoor je dan € 164 betaalt. Even in vergelijking: bij honderd stuks is dan € 197, en dus nog geen twee euro per stuk. Voor 250 stuks is het overigens € 350. Dit is dus ook een bijzonder goede optie om te doen! Bij interesse, klik eens op de afbeeldingen zelf, want dan word je direct doorgeleid naar de betreffende productpagina alwaar je de zonnebrillen direct kunt laten bedrukken met hetgeen jij waardig acht op de bril.