Decoratie ladder is hét stuk voor in huis

Decoratietakken

Wist jij dat je met een decoratie ladder onwijs veel mee kan doen? Ophangen met bloemen eraan of wellicht in de hoek met een paar mooie foto’s.

Wij hebben zelf een woning die dateert uit de jaren ’60. De houten balken in het plafond en de keuken die uit dat jaar stamt. Al met al vinden wij dit heel erg mooi en hebben ervoor gekozen om het ook zo te houden. Echter willen wij wel de moderne look in huis zien te halen. Met name op het gebied van decoratie kunnen wij een hoop verandering in zien te brengen.

decoratie ladder

Mijn partner is zelf niet zo van het gebruiken van decoratie. Een bos bloemen of wellicht een foto op de kast vindt hij prima. Ik daarentegen denk er anders over. Het internet kan ik afpluizen in de hoop dat ik nét dat ene unieke decoratie kan vinden. Dankzij mijn doorzettingsvermogen qua zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Decoratietakken.nl.

De decoratie ladder besteld

Tijdens het bekijken van het assortiment was ik al meteen verkocht. Wat zij verkopen past perfect in onze woning. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant! Al met al heb ik ervoor gekozen om de decoratie ladder te bestellen. Je hebt de keuze uit de volgende houtsoorten:

  • Wilgenhout
  • Berkenhout en dan natuurlijk
  • Berkenhout en dan brocant

Ruime keuze en voor ieder wat wils. Mijn keuze is gevallen op wilgenhout. Dit leek mij onwijs goed passen in de woonkamer. Zodoende ben ik het gaan bestellen en in een mum van tijd werd mijn bestelling bevestigd.

decoratie ladder

Nadat het was bezorgd ben ik het meteen gaan uitpakken. Ik kan je in ieder geval zeggen dat het onwijs goed staat in onze woonkamer. Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website voor het gehele assortiment!