E-sigaret

Na een periode van 15 jaar tabakssigaretten gerookt te hebben wilde ik eigenlijk van het roken af. De sigaret zorgde voor veel hoesten en snel verkouden. Daar was ik een beetje klaar mee. Het is moeilijk om in één keer te stoppen met roken dus ik heb gezocht naar een wat gezonder alternatief waarmee ik het échte roken kon afbouwen. De elektrische sigaret is voor mij nu het ultieme roken geworden. Veel gezonder dan het inademen van tabaksrook is het inademen van waterdamp. Het is gemakkelijker om met roken te stoppen wanneer je overstapt op de esigaret. Uiteindelijk rookte ik al snel 2 pakjes sigaretten per dag en dan gaat je gezondheid er echt onder lijden. De beslissing om te beginnen met elektrische sigaretten, is voor mij een verstandige stap geweest.

Aanschaf

Een elektrische sigaret is, wanneer je hiermee begint, even een wat grotere aankoop. Heb je de starterset echter eenmaal in huis, dan heb je enorm veel keus in liquidsmaken, met of zonder nicotine. Ik heb gekozen voor de starterset “Just Fog Q16 e-sigaret”. Een betaalbare elektronische sigaret die voor de beginner prima functioneert. Ook de Q16 Pro van dezelfde collectie, is een goed alternatief voor de tabakssigaret.

Online kopen

Op een simpele manier kan de e-sigaret online worden gekocht. Eliquidmania heeft een groot assortiment elektronische sigaretten. Wanneer je voor 17.00 uur besteld heb je het pakketje de volgende dag in huis.