Een ontspannen vakantie boek je bij Leistert.nl!

Via Leistert.nl heb ik een heerlijk weekje weg geboekt in een bungalow, want ik kon wel wat ontspanning gebruiken. Toen ik op de site zag dat ze een mooi subtropisch zwembad hebben, kon ik eigenlijk helemaal niet meer wachten! Verder leek het me ook wel wat om in een wellness bungalow te slapen en een eigen sauna en whirlpool ter beschikking te hebben.

Een week lang ontspannen

De Leistert is echt het allerleukste vakantiepark ooit en ik heb er alleen maar toffe dingen gedaan! Ik houd bijvoorbeeld heel erg van zwemmen, dus heb ik de hele week elke dag een duik in het zwembad genomen. Het subtropisch zwemparadijs is supergroot en hier zijn onder meer twee ruime lagunebaden en twee bubbelbaden te vinden. Het water is verwarmd tot ruim 30 graden Celsius (32 graden in de bubbelbaden) dus je hebt echt het idee dat je op vakantie bent. De waterglijbaan is trouwens ook erg leuk voor volwassenen. Ik ben er zelf namelijk ontelbaar veel keren vanaf gegleden en ik voelde me net weer een kind van 12!

Wellness in je eigen bungalow

Ik overnachtte in de wellness bungalow op de Leistert en dit kan ik echt iedereen aanraden. Na het zwemmen in het subtropisch zwemparadijs vond ik het erg fijn om in mijn privé-sauna te zitten en wat stoom af te blazen. De bungalow zelf was verder ook helemaal prima en de bedden lagen heel lekker. Ik sliep echt als een roos en werd heel uitgerust wakker. Ook was er terrasverwarming, waardoor ik tot laat in de avond nog buiten een wijntje kon drinken. Klinkt zo’n verwen-weekje weg jou ook als muziek in de oren? Boek dan snel een bungalow via Leistert.nl en laat je verrassen door al het moois wat dit vakantiepark te bieden heeft!