Eerste tattoo bij Eldasa Piercing & Tattoo

Eerste tattoo bij Eldasa Piercing & Tattoo

Een paar weken geleden kwam ik op het idee om een tattoo te laten zetten. Lang heb ik erover nagedacht om het te doen, maar ik wist niet bij welke shop ik het zou moeten doen. Wel wist al precies wat ik wilde tatoeëren. Ik kende een paar mensen die al een tattoo hadden laten zetten, dus ik vroeg wat rond. Bijna iedereen had hun tattoo bij verschillende shops laten zetten. Dat maakte de keuze veel moeilijker. Ik besloot dus op het internet te gaan zoeken naar de ideale tattooshop. Na wat rond te neuzen op een paar websites, logo_eldasakwam ik op de website van Eldasa Piercing & Tattoo. Ik kwam prachtige foto’s van allemaal soorten tattoos tegen. Volgens de website is de hele zaak zeer hygienisch. Alles is helemaal schoon
en steriel om de kans op ziektes en dergelijke zo klein mogelijk te maken. Ik besloot om daar mijn eerste tattoo te gaan zetten.

Top ervaring!


Een paar dagen later ben ik met een vriend van mij naar de shop gegaan om met eigen ogen te zien hoe het daar is. Alles zag er inderdaad goed uit en het personeel was heel vriendelijk. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een tattoo. Een paar dagen later brak de dag aan dat ik mijn tattoo ging zetten. Toen ik daar aankwam vertelde ik eerst wat ik wilde zetten. Even later kwam de tatoeëerder terug met een schets. Ik mocht daarna plaatsnemen in de stoel. Mij werd verteld wat er precies ging gebeuren en wat ik kon verwachten van de pijn. De tatoeëerder gaf mij eerst een kleine prik met de naald om mij te laten voelen hoe het is. Daarna begon het tatoeëren. Alles verliep goed en de pijn viel inderdaad wel mee. De tijd vloog voorbij en na een klein uurtje was ik klaar. Ik kreeg daarna informatie overhet genezingsproces en hoe ik de tattoo moest verzorgen. Daarna ben ik naar huis gegaan. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Eldasa Piercing & tattoo. Alles verliep vlekkeloos en het resultaat is geweldig! Ik raad iedereen aan om hier een tattoo te zetten.