Filling pieces sneakers nu in nieuwe kleur

De filling pieces sneakers zijn nu verkrijgbaar in knalroze. Deze nieuwe kleur is een samenwerking met een ander merk. Dit komt omdat de inspiratie van de filling pieces sneakers eigenlijk op was. Zij hebben er zelf voor gekozen om met dit mooi ontwerp naar buiten te komen. Wij vinden namelijk dat er wel sprake moet zijn van een goede samenwerking tussen de twee merken. Alleen op die manier is het voor hun rendabel om zoveel mogelijk te bereiken. Wij worden ook gezien als mensen die de samenwerkingen niet kunnen stoppen. Wij willen meer weten over de samenwerkingen binnen ons terrein.

De roze kleur is niet alleen voor vrouwen

De kleur roze wordt vaak gezien als een vrouwelijke kleur. Dit kan kloppen maar wij kunnen je ook verzekeren dat deze kleur niet alleen voor vrouwen is gemaakt. De kleur is ook voor andere gemaakt. De filling pieces sneakers zijn normaal alleen te verkrijgen in een gelimiteerd aantal kleuren en modellen. Het is dus begrijpelijk dat mensen eerst moeten wennen aan de nieuwe kleur. Er werd gedacht dat de kleur alleen voor het vrouwenmodel was gemaakt. Het lijkt er dus op dat de kleur juist niet voor vrouwen is gemaakt. De kleur werd eerder uitgebracht voor het mannen model.

Mannen vinden de kleur niet zo mooi

De reden waarom de filling pieces sneakers ook naar een vrouwelijk model zijn gebracht komt door het feit dat de mannen niet zeker wisten of dit wel het juiste model was om aan te schaffen. Dit leidde tot een daling in de verkoop van de filling pieces sneakers. Het werd dus wel een noodzaak om de schoen ook uit te brengen voor het vrouwen model. Die werden beter ontvangen dan het variant van de mannen. Op die manier is het verhaal toch nog goed gekomen en zijn er genoeg schoenen verkocht voor een mooi bedrag.