Haarwerken nabij Tilburg

Ben jij op zoek naar een onderneming voor haarwerken Tilburg? Dan kunnen wij jou een heel goed bedrijf aanraden. Een paar jaar geleden begon er op mijn hoofdhuid steeds meer haar uit te vallen. Heel lang heb ik gewacht met een pruik te nemen totdat het wel heel erg begon te worden. Samen met mijn moeder ben ik toen naar een zaak gegaan om een pruik te kopen. Een pruik die mij heel erg mooi stond en waar ik dan ook zeer tevreden mee ben. Alleen nu begint er bij de pruik op een paar plekken het haar wat dunner te worden. Via een kennis hoorden wij dat deze plekken makkelijk kon worden gerepareerd.

De pruik hersteld

Via het internet zijn wij een bedrijf gaan die de pruik kon herstellen. Wij kwamen uit op de website van: Haarknopen.nl dat gevestigd is Waalwijk. Telefonisch hebben wij dit bedrijf benaderd en de medewerker heeft toen een afspraak ingepland. Het fijne was dat ik ook ’s avonds terecht kon. De medewerker heeft op de dunner wordende plekjes wat stukjes erbij geknoopt. Het resultaat ziet erg goed uit, de pruik is weer een stuk voller. Wij kunnen dan ook zeker dit bedrijf voor haarwerken nabij Tilburg aanraden.