Heeft u een e achter b rijbewijs nodig?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen wanneer u een e achter b rijbewijs nodig heeft ga naar Osseforth Opleidingen Limburg. Hier zijn instructeurs werkzaam die u duidelijk uitleg geven, en u gerust stellen wanneer u uw zoveelste fout maakt. Ze hebben niet voor niets een gemiddelde score van een 8.5. U kunt een proefles  voor uw e achter b rijbewijs online reserveren. Op de site kunt u een datum en zelfs een tijd vastleggen voor de actieprijs van €49.50! Al met al echt de moeite waard om hier eens te gaan kijken. Zelf heb ik zeer goede ervaring met deze rijschool. Ik had voor mijn werk een aanhangerrijbewijs nodig, en heb hier dus de lessen genomen. Tijdens de proefles werd me al snel duidelijk hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben. Zo kwam ik niet voor onverwachte uitgaven te staan. En wat ik ook heel erg fijn vond was dat er les op de zaterdag werd gegeven, zo hoefde ik hier geen vrije dag voor op te nemen. Ja deze rijschool is zeker een aanrader. Vooral ook omdat ze lid zijn van de Bovag, is het altijd een veilig gevoel.

 

Beslist geen andere rijschool.

Ik heb altijd alle lessen met heel veel plezier bijgewoont. Elke keer leerde ik er wel weer iets nieuws bij. Zal dan zeker iedereen die in of nabij Limburg woont en een aanhangrijbewijs nodig heeft deze rijschool aanbevelen. Toevallig sprak ik laatst iemand die daar ook zijn rijbewijs heeft gehaald, ook hij was zeer goed te spreken over de manier van lesgeven.