Ik ben heel benieuwd naar mijn spotjes

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten heet ik Soraya. Ik ben van beroep kleding verkoopster. Naast mijn passie voor kleren heb ik nog een andere passie, namelijk wonen. Ik ben gek op alles wat hiermee te maken heeft. Dit varieert van verbouwen tot aan het interieur van een huis of appartement. Ik heb gelukkig een grote vriendenkring waar ik steeds inspiratie bij kan doen. Zo zag ik laatst bij een vriend hele mooie spotjes hangen. Deze had zij laatst nieuw gekocht via lampdirect.nl. Het selecteren en bestellen via deze site ging heel eenvoudig, hier kom ik zo nog op terug. De spotjes verlichten de hele muur, waardoor er dus een mooie sfeer werk gecreëerd. Ik had dit van te voren nooit gedacht. Het simpel plaatsen van bepaald licht in een hoek en je huis lijkt nog eens groter ook. Nadat ze al haar nieuwe spulletjes liet gingen we verder met onze avond. Deze was overigens zeer geslaagd!

 

Spotlichten bij LampDirect

De voorraden van LampDirect zijn gekoppeld aan de levertijden op de website. Je ziet dus gelijk hoelang het duurt voordat jij jouw product in huis hebt. Wat ik wel moet vermelden toen ik zelf ook aan het rondneuzen was op hun website is het volgende.Wanneer je meerdere lampen heb geselecteerd in de winkelwagen, en één product heeft een langere levertijd, bijvoorbeeld drie werkdagen, dan zal de uiteindelijke levertijd ook drie werkdagen zijn. Bij alle andere gevallen geldt dat wanneer je vóór 19:30 besteld hebt, je het al de volgende dag in huis hebt. Ik heb inmiddels al mijn eerste spotjes besteld. Ik raad jullie dan ook aan om het ook te gaan proberen.