Ik ga al jaren naar Kapper Gouda

Ik ben iemand die altijd een vaste kapper heeft gehad. Ik wilde altijd naar dezelfde kapper want dan wist ik dat het goed zou gaan, en dat de kleur mooi werd. Nu ben ik jaren geleden bij mijn vaste kapper van toen een keer erg verknipt. Toen ging ik naar Kapper Gouda. Dit was een onwijs goede keuze! Kapper Gouda is erg goed en ik ben dan ook erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om daar naar de kapper te gaan.

 

Nooit verknipt, altijd blij!

Eerder vond ik naar de kapper gaan sowieso niet zo leuk. De hoofdmassage tijdens het wassen was mijn favoriete deel, voor de rest vond ik het allemaal niet zoveel aan. Wanneer ik van de kapper kom vind ik mijn haar altijd veel te kort en ik denk dan ook zeker dat dit vaak ook echt het geval is geweest. Ik heb altijd erg lang haar gehad en ik wilde er nooit meer afknippen dan alleen de puntjes. Toen ik dit zei is mijn haar tot mijn schouders geknipt. Dit was mijn laatste bezoek aan mijn vaste kapper. Ik ben toen naar M Kappers gegaan, en ik ben altijd super tevreden. De verf is altijd erg mooi en ik ben altijd blij met de lengte die eraf is, precies genoeg. Ik kan M Kappers zeker aanraden, en ik ga hier zelf dan ook al jaren heen. Erg goede kappers die deskundig advies hebben, voor iedereen!