Kan je wijn kopen via het internet?

Hoe gemakkelijk is het als je wijn kopen kan op het internet! Vanachter je computer een bestelling plaatsen zonder dat je er de deur voor uit moet! Vorige week lag ik helaas ziek op bed waardoor ik niet in staat was om naar de winkel te gaan en boodschappen te halen. Als je ziek bent ga je vrij snel vervelen en dan ga je ook iets zoeken om de tijd te doden, ik ben namelijk op het internet gaan neuzen. Tijdens het rond spitten op het internet kwam ik de website van 247wijnshop.nl tegen. Hier kan je gemakkelijk vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen welke vervolgens bij je wordt thuisbezorgd!

 

Het ideale van het internet

Als je ziek op bed ligt zit je er niet op te wachten om een wijntje te nuttigen, echter wilde ik wel een flesje wijn in huis hebben wanneer ik weer beter werd. Door hun website goed te bestuderen is het mij ook opgevallen dat het een stuk voordeliger is als dat ik het in de winkel moet aanschaffen. Vindt het wel belangrijk dat een wijntje ook van goede kwaliteit dient te zijn om het te nuttigen…

Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om bij hun te bestellen. Qua diverse soorten wijnen welke er te vinden is wist ik het zeker dat ik hier wilde bestellen. Heb er dan ook voor gekozen om direct de wijn te bestellen, ik mag dan wel ziek zijn maar online wijn kopen laat ik niet liggen.