kapsalon huizen heeft me geholpen

Mijn haren zijn voor mij heel erg belangrijk, als het niet goed zit is gelijk mijn dag verpest. Ik vroeg me af hoe die celebrities dat altijd doen, hele dag druk zijn maar toch een goed kapsel hebben en houden. Ik ben naar kapsalon huizen gegaan en een afspraak gemaakt. De kapsalon huizen heeft me zeer serieus genomen en het resultaat mag er zijn!

 

Het personeel

Ik viel gelijk binnen met de vraag hoe dat kan, het personeel heeft me ook uitgelegd dat ze daarvoor eerst uren voor voor de spiegel moeten zitten. Het zou daarnaast ook heel slecht voor het haar zijn, al die haarlak en producten. Het personeel heeft me veel producten aangeboden die ik kan gebruiken zonder dat het schadelijk is, kijk en dat vind ik dan fijn, het personeel richt zich niet alleen op knippen maar ook diensten daarnaast. Ze zijn vriendelijk en hebben de tijd om je te woord te staan. Ik ben heel erg tevreden over hoe ik daar ben behandeld.

Behandeling

Tijdens mijn knipbeurt hebben verschillende kapsters een praatje met me gemaakt, lekker informeel en open, daar hou ik wel van. Ik vind het uitleggen van hoe je het wil precies wil hebben het moeilijkst, maar bij deze kapsalon snappen ze gelijk wat je bedoeld. Tijdens het knippen vragen ze alles nog extra voor zekerheid. Ik ben echt geweldig geholpen bij deze kapsalon en ik weet zeker dat ik er vaker een afspraak ga maken! Ik ben superblij met mijn look, ik krijg ook veel goede en lieve reacties over mijn kapsel. De kapsalon in huizen heeft weer een nieuwe tevreden klant erbij!