Kom je ook naar het Abel Klimbos

Abel Klimbos

Abel Klimbos

Het Abel Klimbos in Rhoon, is een geweldige locatie om heen te gaan. Jong of oud, iedereen is hier welkom om er heerlijk op los te klauteren. Zowel de onervaren, maar ook de ervaren klauteraars kunnen hier heerlijk los gaan. Het is mogelijk om een speciaal parcours te volgen. Kinderen vanaf 4 jaar tot een lengte van 1.30 meter kunnen hier heerlijk hun gang gaan. In een speciale gordel kunnen zij het puppy parcours afgaan. Geheel veilig kunnen zij deze hindernissen nemen.

Abel Klimbos
Abel Klimbos

Gezellig een dag naar het Abel Klimbos

Onze zoon wordt 10 jaar en deze dag wil hij samen met zijn vriendjes gaan vieren. Omdat wij op een flat wonen en niet echt de ruimte hebben om hier een groot feest te geven, heb ik iets anders bedacht. Ik heb namelijk een reservering gemaakt om te gaan klauteren. Via Abel is dit mogelijk en je hebt dan ook nog de keuze uit verschillende arrangementen. Je kan namelijk eerst lekker gaan klimmen en klauteren in het bos en daarna een hapje eten. Of andersom, dus eerst eten en daarna lekker klimmen. Online kan je deze reservering doorgeven en ook krijg je een bevestiging via de mail retour.

Onze zoon heeft samen met zijn vriendjes een heerlijke verjaardag gehad. Het klimmen en klauteren was en is nog steeds het gesprek van de dag. Verjaardag feestjes zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar.