Leuke Activiteiten Veluwe

Funny sheep

Leuke activiteiten Veluwe volgen. Dit kan allemaal bij Dagje uit Veluwe. Ze hebben hier een groot aanbod aan mogelijkheden om lekker een dagje bezig te zijn. Van lekker een dagje autorijden tot aan lekker een dagje activiteiten volgen. Bij Dagje uit Veluwe is het allemaal mogelijk. Naast de leuke activiteiten kun je ook vergaderen en teambuilding training geven bij Dagje uit Veluwe. Je kan hier in alle rust midden in de natuur lekker vergaderen en aan teambuilding doen. Het autorijden wordt gedaan in Oldtimers van het merk Daf. Dit is een oud automerk die lang geleden mooie luxe auto’s maakte. Je kan nu de luxe van toen ervaren en dat midden in de natuur.

Veluwe

Bekijk het proces van plantje tot heerlijke aardbei

Bij Dagje uit Veluwe kan je een rondleiding krijgen door een aardbeienkwekerij. Je kan hier het hele proces zien wat er gebeurt van een plantje tot aan een aardbei en hoe deze worden opgeslagen. Er zijn 9 verschillende stappen nodig om van een plantje de perfecte aardbei te maken. Je leert hier alles over bij Dagje uit Veluwe. Je kan de rondleiding door de aardbeienkwekerij heel goed combineren met een Oldtimer Daf 33 toer rit, het BBQ arrangement en alle andere activiteiten.

Oldtimer huren

Prijzen & overnachten

De prijzen voor alle activiteiten zijn heel voordelig. Een Oldtimer huren begint al bij 29 euro per persoon. Dit is geen geld.  Verder kan je ook overnachten als je van plan bent meerdere dagen lekker bezig te zijn of om meerdere dagen te touren door de veluwe. Ze hebben boeren B&B’s en ze hebben trekkershutten waar je in kan overnachten. Ze hebben kort contact met mensen in de regio. Je kan gerust vragen naar advies over de plek waar je het beste kan overnachten voor een goede prijs die aansluit aan je wensen.