Meer informatie over een schaamlipcorrectie

Ik zelf heb de afgelopen maanden last gehad van een pijnlijk gevoel aan mijn schaamlippen. Toen ik informatie ben gaan op zoeken over hoe ik van dit probleem kon afkomen heb ik veel nuttige informatie gevonden. Ik had namelijk last van overtollig huid rondom mijn schaamlippen. Maar wat bleek nou? een groot aandeel van de vrouwen krijgen of hebben ook last van dit probleem. Vandaar dat ik mijn ervaring met kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie met u deel.

 

Meer informatie

Op een begeven moment had ik genoeg van de pijn en ik ben op zoek gegaan naar een oplossing. De oplossing vond ik echter in kliniek Veldhoven. Bij deze erkende kliniek had ik de mogelijkheid om een schaamlipcorrectie te laten uitvoeren. Het laten uitvoeren van een labiacorrectie was zeer interessant voor mij. Simpelweg omdat er bij deze behandeling overtollig huid rondom uw schaamlippen wordt weggehaald. Wanneer dit overtollige huid is verwijderd dan is de pijn ook verdwenen. Vandaar dat ik deze correctie aan mijn schaamlippen heb laten uitvoeren.

Labiacorrectie was voor mij de oplossing

Binnen een week kon ik terecht voor een behandeling bij kliniek Veldhoven. De pijn was niet te harde en zodoende liet ik deze ingreep uitvoeren. Echter heb ik niets gemerkt van deze ingreep en ook na de ingreep had ik nauwelijks pijn. Nu een aantal weken verder is de pijn aan mijn schaamlippen in zijn geheel verdwenen. Ik ben hartstikke blij met kliniek Veldhoven want zij hebben de oplossing gegeven.