Mijn vader had vroeger ook al een Vaillaint CV Ketel

Ik heb voor jullie vandaag helaas geen nieuwtjes en feitjes over de laatste mode en lifestyle. Maar ik wil vandaag met jullie iets delen wat mij laatst is overkomen. Toen ik terugkwam van mijn werk bleek mijn CV ketel kapot te zijn. Dit viel mij op omdat de verwarming het niet meer deed. Toen ik vervolgens de kraan open deed om te controleren of ik warm water had, wist ik gelijk wat er aan de hand was. Zoals gezegd was mijn Vaillaint CV Ketel kapot. Omdat mijn vader dit merk ook altijd kocht heb ik dit zo overgenomen van hem. Maar omdat de ketel al zeer oud was, besloot ik om deze niet te repareren maar om gewoon een nieuwe te kopen. Ik vroeg dan ook aan mijn vader waar hij deze altijd koopt. Gelukkig wist hij dit nog, dit is namelijk Holland Warmte. Ik ben dus direct naar hun website gegaan om te kijken wat ze allemaal hadden. Omdat ik toch graag voor kwaliteit ga, ben ik dus bij de Vaillaint CV Ketel gebleven. Ik had wel van te voren nog even met de klantenservice gebeld  over welk model ik het beste aan kon schaffen. Ik werd hierin vriendelijk geholpen en had er dus ook direct een gekocht.

 

Na de bestelling werd die direct geinstalleerd

Gelukkig kon de Vaillaint CV Ketel die ik besteld had snel worden geïnstalleerd. Zo heb ik dus niet lang zonder heet water gezeten en kon ik weer lekker warm douchen. De service is zeer om over te spreken, want alles was binnen een paar uurtjes gemonteerd en geïnstalleerd. Ik krijg ook nog eens een gratis thermostaat erbij. Dit vond ik heel fijn, vooral omdat deze ook al zijn beste tijd gehad heeft. Ik kan dan ook niks anders zeggen dan dat deze firma een dikke aanrader is!