Nooit gedacht dat ik advocatenjuristen.nl nodig zal hebben.

Ik werk al jaren bij een leuk klein bedrijfje in de buurt van waar ik woon. Ik ben daar werkzaam als klusjesman. Dus eigenlijk alle kleine voorkomende klusjes, bijvoorbeeld een nieuwe lamp, indraaien maak ik weer in orde. Ik ging altijd met veel plezier naar het werk, tot die ene dag…. Via mijn telefoon kreeg ik de melding dat er in een kantoor een lamp stuk was. Snel uit het magazijn een lamp halen en naar de plaats van delict gaan. Oei ik was de ladder vergeten, ach snel even verwisselen dus een stoel pakken. Niemand was in de buurt dus kon geen kwaad, helaas liep het anders af dan gehoopt. Toen ik op de stoel stond raakte ik mijn evenwicht kwijt en viel achterover. In de schrik wilde ik snel weer opstaan, maar helaas, kon niet meer overeind komen. Achteraf in het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ik mijn heup had gebroken. Maar dat was nog niet het ergste ik had de regels overtreden. In plaats van een ladder te pakken was ik op een stoel gaan staan. Domste wat ik ooit had kunnen doen. Dit was dus een bedrijfsongeval waar ik advocatenjuristen.nl bij nodig had om mijn baan te kunnen behouden. Zij zorgden ervoor dat het verder geen gevolgen kon hebben.

 

Alles is goed gekomen.

Ik was blij met advocatenjuristen.nl, dankzij hun is alles met een sisser afgelopen. Behalve dat ik mijn lesje heb geleerd, zal ik zeker in het vervolg eerst een ladder pakken en de stoel laten staan.