Nu communicatie via de BHV app

BHV app

Laatst had ik met al mijn werknemers een twee daagse training gevolgd. Nu kan ik nog met vragen aan de organisatie communiceren via de bhv app. Tijdens de training kwam veel informatie op mij af. Veel van deze informatie heb ik weten te onthouden, echter ben ik een groot deel van de informatie kwijt geraakt. Daarom is het handig om via een applicatie contact te houden met de organisatie. Voor als er iets gebeurd waar ik zelf geen antwoord op heb. Het geeft toch dat stukje veiligheid en zekerheid. Via de applicatie heb ik dan direct contact met een van de medewerkers. Voor elk probleem hebben zij wel een oplossing!

BHV app

BHV trainingen

Kijk nu voor de bhv app voor communicatie met het bedrijf na trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen had ik veel geleerd over het handelen tijdens problemen op de werkvloer. Hier werden onderwerpen behandeld als het redden van levens, vuur bestrijden, het waarschuwen van werknemers en communicatie tijdens problemen. Tijdens de twee dagen was er een perfecte combinatie van theorie en praktijk. De instructeurs waren bekwaam en konden op een goede manier adviezen en tips geven. Deze wijze lessen zal ik mijn hele leven meenemen. Ik kan hier niet alleen mezelf in situaties redden maar ook collegas. Ik kan iedereen dan ook aanraden om de trainingen te volgen. Voor meer informatie kan je altijd de website bekijken of telefonisch contact opnemen.