Op zoek naar een groepskampeerterrein?

Ben je op zoek naar een groepskampeerterrein dat geschikt is voor een korte familievakantie of een vriendenweekend? Dan is camping de Gijzel in Helvoirt een echte aanrader. Onze gezellige boerderijcamping beschikt over een goed onderhouden groepskampeerterrein voor grote en kleine groepen. Op deze minicamping geniet je met je vrienden of familie van een heerlijke, ontspannen vakantie.

Een gezellige boerencamping

Het groepskampeerterrein ligt in de Brabantse natuur. Vanaf je staanplaats heb je een weids uitzicht over de landerijen. Onze gezellige boerencamping is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de camping over schone en moderne sanitaire voorzieningen, gratis wifi, een recreatiezaal, speeltuin, jeu de boules baan en een dierenweide. Op groepskampeerterrein de Gijzel maak je kennis met de echte Brabantse gastvrijheid en beleef je een onvergetelijke vakantie.

Op ons groepskampeerterrein maak je weer tijd voor elkaar

Op ons groepskampeerterrein maak je weer tijd voor elkaar. Voor speciale gelegenheden kun je gebruikmaken van onze recreatiezaal. Ook de kinderen vermaken zich prima op de camping. Ze kunnen lekker spelen in de speeltuin of knuffelen met de dieren in de dierenweide. Verder lopen er op de camping twee ezeltjes die de kinderen mogen borstelen. Onder begeleiding van een ouder kunnen de kinderen zelfs op een ezeltje rijden.

Meer weten over ons comfortabele groepskampeerterrein?

Het groepskampeerterrein is zeer goed onderhouden en beschikt over ruime staanplaatsen. Op sommige staanplekken ligt er een heerlijk comfortabele grasmat. Meer weten over ons comfortabele groepskampeerterrein? Neem dan contact op met de campingeigenaren of reserveer direct staanplaatsen.