Op zoek naar oud gebakken klinkers

Hoi. Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Voor mijn nieuwe tuin was ik op zoek naar oud gebakken klinkers. Deze geven een nostalgische en rustieke uitstraling, precies wat ik zoek! Toen ik ging zoeken op het internet kwam ik Willems Winssen tegen. Bij hun vind je nieuwe nieuwe klinkers die ze kunstmatig verouderen. Omdat ik het fijn vind om alles met eigen ogen te zien ben ik langs gegaan. Bij Willems en Winssen hebben ze een showtuin, daardoor kon ik inspiratie op doen. We hebben een tijdje gezeten om alle mogelijkheden te bespreken en we hebben een goede keuze gemaakt.

 

Mijn ervaring

Tijdens mijn zoektocht naar oud gebakken klinkers kwam ik dus uit bij Willems Winssen. Omdat ik zelf geen ervaring heb met klinkers hebben ze mij advies gegeven. Bijvoorbeeld over een geschikte locatie, werkwijze hantering en materiaal. Hierdoor heb ik een goede keuze kunnen maken. Het fijne is, dat een het helemaal niet zoveel hoeft te kosten. Ik heb de prijzen eens vergeleken met andere bedrijven die tuin klinkers aanbieden. Zonder twijfel was Willems en Winssen de goedkoopste. Dat is precies wat ik zocht: kwaliteit voor een lage prijs.  Ik ben blij met het eindresultaat, nu kan ik gaan genieten van mijn tuin!