pijnlijke benen heel lastig.

Ik had al lange tijd pijnlijke benen. Ik dacht dat het kwam, omdat ik gewoon veel stress had gehad en veel op mijn benen had gestaan. Ik heb zelfs hele dure, stevige wandelschoenen aangeschaft om mijn voeten te ondersteunen, maar zelfs dat hielp niet. Bleek, zo vertelde de huisarts, dat ik last heb van hielspoor. Dit is,een aandoening waardoor je niet helemaal recht loopt en dus last krijgt. Dit veroorzaakt ook de constante pijn. Mijn huisarts stuurde mij door naar de fysiotherapeut voor speciale hielspoor oefeningen en raadde mij het gebruik van steunzooltjes aan.

 

Minder pijn dankzij Footlogics

De oefeningen die ik kreeg om de last te verminderen zijn niet heel moeilijk, maar je moet ze wel vaak blijven uitvoeren. Mijn fysio gaf me hele goede begeleiding en gaf me zelfs simpele oefeningen mee voor thuis of op kantoor. Mijn favoriete oefeningen zijn degene waarbij mijn voeten zich het meest konden ontspannen. Bijvoorbeeld door een klein balletje onder je voet te laten rollen. Deze massage liet mijn voeten helemaal tot rust komen. Dat was een ontspanning die ik in lange tijd niet gevoeld had! Ook de speciale rekoefeningen voelden heel erg goed. Maar dit was dus lang niet alles voor mijn pijnlijke benen kreeg ik ook zooltjes en die werken super goed! Ik ben er heel erg blij mee ik kan weer alles doen!