raamfolie is erg hip!

Ben je op zoek naar naar iets om je raam mee te bedenken? wel eens gedacht aan iets van raamfolie? Kijk dan eens op de website van WindowDeco! hier kan je precies zien waar dit nou precies is en waarom het zo handig is. Ook kan je hier prachtig product kopen voor een leuke prijs! Ik heb dit pas geleden zelf gedaan omdat ik gek werd van mensen die bij mij naar binnen keken. Ik woon namelijk aan een straat tegenover een supermarkt en hierdoor lopen er veel mensen langs. Veel mensen kijken vaak dan ook onbewust naar binnen dit is erg vervelend. Ik wilde hier heel graag iets aan gaan doen alleen ik wist niet goed wat. Tot dat ik bij een goede vriendin thuiskwam en haar raam zag. Ze had een mooie tekst op haar raam laten zetten. De tekst stond op raamfolie en dit leek mij ook wel wat. Hierdoor kunnen mensen niet meer bij je naar binnen kijken en het ziet er ook nog is super leuk uit!

 

ook maar besloten om dit aan te schaffen!

Toen ik weer wegging bij mijn vriendin ben ik thuis meteen op het internet gaan kijken naar folie. Op de website van WindowDeco heb je erg veel keuze en dit beviel mij wel. Je kan hier je eigen folie ontwerpen en dit is iets wat mij wel erg leuk leek. Uiteindelijk heb ik mijn eigen folie voor op het raam ontworpen en inmiddels is het al op mijn raam geplakt.