Retraites om tot rust te komen

voor veel mensen is het leven vaak heel erg druk. Hierdoor hebben ze geen tijd om eens heerlijk tot rust te komen. nu is er iets bedacht om stres weg te nemen bij mensen namelijk door middel van Retraites. Als jij ook heel erg gespannen bent dan weet je ook wel dat het erg fijn kan zijn om iets te doen waardoor je stress weg gaat of minder wordt. Ik had laatst een burn out gekregen door te veel te werken. Bij ons op kantoor was het namelijk een periode heel erg druk waardoor er veel mensen ziek werden en dergelijke. De werkgever moest hier iets aan doen iedereen was namelijk overwerkt en zo ben ik er dus op gekomen.

Bedrijf’s uitje naar een ontspanning’s oord

We zijn met de hele groep dus naar Retraites gegaan. Niemand wist eigenlijk wat dit precies was dus we waren erg benieuwd. Eenmaal aangekomen werden we hartelijk ontvangen door de mensen die bij dit bedrijf werkte. We kregen allemaal iets te drinken en te eten en we moesten mee lopen hier kregen we alles goed uitgelegd. Ik vond het zelf heel duidelijk en het voelde meteen heel goed aan.

We kregen een goede behandeling

We hebben allemaal een voor een een hele goede behandeling gekregen. Nu twee weken later is de sfeer op kantoor een stuk ontspannender mensen zijn niet meer snel op de teentjes getrapt en dergelijke. Als dit iets voor jou is dan zou ik zeker op de website kijken.