Suit up Now kwam al snel met drie concepten

Suit up Now is om de bedrijfskleding een absolute aanrader, dit heeft uiteraard ook alles te maken met bedrijfskleding. Het bedrijf waar ik werk, werkt al jaren met bedrijfskleding, maar nadat het hele pand is opgeknapt en een totaal andere uitstraling heeft gekregen was als laatste ook de bedrijfskleding aan de beurt. Deze had zijn beste tijd wel gehad en bovendien voegde dit niets meer toe aan de uitstraling. Het werd tijd voor een frisse wind. 

 

Al snel konden wij kiezen uit drie concepten

De taak om dit uit te zoeken kreeg ik en daar ben ik dan ook eens goed voor gaan zitten. Op internet heb je veel keuze als het gaat om bedrijfskleding, daarom is het de kunst om uit deze vele aanbieders de juiste te kunnen vinden, toen viel mijn oog op de site van, Suit up Now. Hier kon ik al snel merken dat ik met echte professionals te maken had. En ik ben eens gaan lezen. Hier kun je zelfs aangepaste bedrijfskleding laten ontwerpen. Wat is er nu representatiever dan je als bedrijf te kunnen onderscheiden in kleding dat speciaal is ontworpen en dankzij de hoge kwaliteit een prettige pasvorm heeft. Ik zag eigenlijk alleen maar pluspunten. Ik heb besloten om eens rond de tafel te gaan zitten om alles nog eens goed door te spreken. En al snel konden wij kiezen uit drie concepten. En nu de kleding al enige tijd gedragen wordt, en ik en mijn collega’s zeer tevreden zijn moest ik dit blog even achter laten.