Tassen van Maxilia zijn super goede kwaliteit!

bedrukken

bedrukken De beste kwaliteit gevonden

Een tijd geleden heb ik de tassen van Maxilia leren kennen. Daar ben ik zo ontzettend tevreden over! Voorheen maakten wij ook al eens tassen met onze eigen opdruk, maar dat was altijd een hoop gedoe. Toch vond ik het altijd een leuke manier om ergens extra aandacht aan te geven of om te gebruiken als promotie. Echter nu ik de tassen van Maxilia ben tegengekomen wil ik niets anders meer! Bij hen kun je eenvoudig online katoenen tassen uitzoeken, er zijn veel verschillende soorten en modellen en dat maakt het extra leuk. Via de website kun jij dan een opdruk uploaden. Dat kan een tekst zijn, een naam van jou zelf of een bedrijf bijvoorbeeld. Maar ook een logo van een bedrijf of een mooie quote of foto is een prima mogelijkheid. Nu ik nieuwe tassen van Maxilia binnen heb, weet ik hoe goed de kwaliteit is. Dit had ik bijna niet durven verwachten voor de prijs die ik ervoor betaald heb. De kosten vielen reuze mee, zeker toen ik een grote oplage selecteerde.

bedrukken

Leuk als geschenk

Wil jij ook leuke zakken met opdruk bestellen, voor bijvoorbeeld een je medewerkers, collega’s een sportteam of om weg te geven? Doe dat dan online bij Maxilia! Zij hebben absoluut de beste prijs kwaliteit verhouding en dat is een avondje ontwerpen helemaal waard. Zelf heb ik daar veel plezier aan beleefd en ik weet nu dat dit ook echt leuk is als geschenk. Kijk er dus ook eens!