Tip: Extensions Gouda

Wil je zo graag prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Maak je droom werkelijkheid met extensions Gouda.  Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en lengtes. Sterren als Lindsay Lohan, Miley Cyrus en Victoria Beckham en gingen je voor en je kunt de magie nu zelf ervaren.

 

Bijzondere gelegenheden

Extensions zijn strengen echt haar die je combineert met je eigen haar. Zo creëer je snel en eenvoudig een lang en vol kapsel en het val veel beter in model. Heb je bijvoorbeeld een bruiloft of een ander bijzonder feest? Dan zijn deze extentions ideaal! Het kapsel waar je altijd al van droomde, is nu dichterbij dan ooit. Maak een afspraak in deze salon en binnen enkele uren onderga je een volledige verandering.

 

De variatie

Extensions zijn er in verschillende lengtes, kleuren en samenstellingen. De beste keuze hangt af van wat je in totaal te besteden hebt, je wensen en je dagelijks gebruik. Föhn je je haar bijvoorbeeld regelmatig of wil je er zo weinig mogelijk tijd aan besteden? En hoeveel extensions zijn er nodig om de dichtheid te bereiken wat je echt wilt hebben?

Dus heb je last van plat of dun haar? Of wil het totaal niet meer in model gaan zitten? Of wil je wel eens compleet wat anders? Dan is het zetten van extensions de uitkomst voor jou. Alles wordt je duidelijk uitgelegd wanneer je even contact opneemt met Mkappers.

Ik ben er de volgende keer in ieder geval weer te vinden!