Voor een leuk dagje uit ga je naar escape room Nijmegen!

Bent u op zoek naar een spannenden en leuke dagje uit? Escape room Nijmegen is de ideale optie om een dagje weg te gaan met uw gezin, vrienden of familie. Escape room Nijmegen is een uitdagenden belevenis waar je continue op zoek moet gaan naar bepaalde oplossingen. Wij van escape room Nijmegen zijn geschikt voor feestjes, familiedagen of voor een leuk dagje uit. Wij van escape room Nijmegen ontvangen elke dag veel gasten die enthousiast en verstelt weer onze escape room verlaten. Kom daarom voor een leuk dagje uit naar escape room Nijmegen!

Wat is een escape room eigenlijk?

Een escape room is een populaire live-action game waarbij het doel is om te ontsnappen uit een kamer. In teamverband gaan jullie de uitdaging aan in een race tegen de klok. De uitgang vind je alleen wanneer je alle puzzels en raadsels succesvol weet op te lossen. Alleen met inventiviteit en samenwerking kom je eruit. Escape room is een indringende en unieke ervaring die collega’s, vrienden, familie en kennissen bindt en bijblijft.

Grote groep?

Wanneer er grote groepen komen kan niet iedereen tegelijk deelnemen. Gelukkig zijn er genoeg overige faciliteiten aanwezig.

Zo kan je genieten van een drankje, is er tafelvoetbal, sjoelen. Zijn er gezelschapsspelen, veel uiteenlopende puzzels als warming up, lectuur, of gelegenheid om een eigen invulling te geven tijdens deze tijd. Hapjes en snacks kunnen in overleg ook verzorgd worden.

Deze ruimte is geschikt voor circa 20 personen.