Vooropleiding theater voor de echte acteurs!

Je bent tussen de 16 en 21 jaar en je wilt je focus leggen op het acteur leven? Dan raad ik je de vooropleiding theater aan! Dankzij hun is een vriendin van mij zich erg gaan inleven in het acteur bestaan. Bij hun heeft ze namelijk de nodige informatie gekregen om goed door te kunnen gaan en zo de juiste studie kunnen krijgen om te zien of ze er geschikt voor is. Zelf heeft ze haar HBO diploma gehaald maar ze kreeg er maar geen genoeg van waardoor ze aan het kijken is geweest of ze zich kan uitbreiden in het acteur leven. Sinds dat ze ermee bezig is geweest merk ik goed aan haar dat ze er ook een stuk vrolijker bij is. Haar enthousiasme in het volgen van deze studie heb ik nog nooit gezien!

 

Online eerst gezocht naar informatie

Normaliter ben ik niet iemand die wat schrijft over een ander, echter wilde ik deze keer toch even haar in de spotlight zetten. Dankzij haar vooropleiding theater heeft ze haar nodige ervaringen gekregen waardoor ze ermee door kan gaan om HBO niveau te behalen op deze school. Het veranderd niet alleen haar opleiding maar ook haarzelf en daar ben ik dan wel erg blij mee.