Waarom een museum bezoeken?

Wat krijg ik te zien tijdens het museum bezoeken ?

Het bezoeken van het Lalique museum is een mooie ervaring, er zijn veel mooie kunstwerken te bewonderen. De kunstwerken die u krijgt te zien zijn gemaakt door René Lalique. Deze kunstenaar staat bekend om zijn kostbare glaswerk en juwelen collectie. Hij leefde van 1860 tot 1945. Tijdens het museum bezoeken vindt u veel juwelen vervaardigd door René Lalique en sommige daarvan zijn zelfs getaxeerd tot een waarde van 100 miljoen. U zult versteld staan van de gevarieerde collectie kunstwerken.  Het is een zeer interessante ervaring die vaak door bezoekers meerdere malen wordt herhaald. Mocht u denken dit is niks voor mij, ik houd niet van musea zal ik het toch aanraden eens langs te gaan voor een bezoekje, u zult namelijk versteld staan van de indrukwekkende collectie van René Lalique.

Mijn eigen ervaring bij het museum bezoeken dat vol staat met kunst van Lalique

Ik ben zelf absoluut geen fan van musea en kom er dus ook bijna nooit. Maar na heel veel aandringen van mijn vrouw heb ik toch maar besloten een keer mee te gaan om er daarna vanaf te zijn. Toen we binnenkwamen zag ik gelijk dat dit geen doorsnee museum was, er stond bij binnenkomst gelijk een kunstwerk wat gelijk de aandacht trok. Inmiddels ben ik er nu 3 keer geweest en over 2 weken ga ik er voor de 4e keer heen. Houdt u niet van museum bezoeken? Ik ook niet tot ik hierheen ging, ik zou het dus zeker aanraden eens een kijkje te nemen!