Wat biedt de WINIX ZERO Pro luchtreiniger?

Heb je wel eens gehoord van de WINIX luchtreiniger, dan weet je ongetwijfeld dat dit een van de betere luchtreinigers is die er op de markt zijn. Het merk WINIX bestaat al geruime tijd en sinds 1973 worden de luchtreinigers van dit merk met succes over de hele wereld verkocht. Binnen de website van luchtreiniger.nl kun je dan ook terecht voor deze luchtreiniger. De WINIX luchtreiniger is er in twee varianten, te weten de WINIX ZERO en de winix zero pro. Hieronder bespreken we met je wat de winix zero pro luchtreiniger je biedt en ontdek je meer over luchtreiniger.nl als bedrijf waar jij alles bestelt om voor de schoonste lucht in je huis of kantoor te zorgen!

De winix zero pro: eigenschappen, voordelen en luchtreiniger.nl als aanbieder

Zoals aangegeven worden de luchtreinigers van dit merk al geruime tijd verkocht, al sinds 1973 wordt de WINIX luchtreiniger wereldwijd verkocht en gebruikt. In vele landen genieten klanten van de voordelen van dit apparaat, maar wat biedt zo’n luchtreiniger je eigenlijk? De winix zero pro is, zoals zojuist al even aan bod kwam, een van de twee soorten waaruit je kunt kiezen onder de WINIX. De eigenschappen van deze luchtreiniger op een rijtje:

  • Een te reinigen oppervlak van maximaal 120 m2
  • Clean Air Delivery Rate (CADR) van 470 m3/h
  • Een actieve koolstoffilter, HEPA filter (H13), en ionisator
  • Stroomverbruik is 5 – 90 WATT
  • Het geluidsniveau is fluisterstil 
  • Goedkoop te verkrijgen bij luchtreiniger.nl

De winix zero pro is een luchtreiniger die een ruimte van wel 120 m2 kan reinigen. Dit maakt de ZERO Pro dan ook een krachtige luchtreiniger die in veel ruimtes kan worden ingezet. Grotere woonkamers, zolders en kantoorruimtes worden hierdoor voortdurend van schone lucht voorzien terwijl jij verder kunt met je dagelijkse bezigheden of ingewikkelde projecten. De luchtreiniger is daarnaast fluisterstil, waardoor deze ook uitstekend te gebruiken is voor in de slaapkamer. Juist daar heb je liever de ramen niet wagenwijd open, maar wil je wel schone lucht inademen. Dat kun je bewerkstelligen door te kiezen voor een luchtreiniger zoals de winix zero pro. Het geluidsniveau is namelijk tussen de 26 en 56 dba.

Het stroomverbruik loopt wat uiteen, maar dit heeft te maken met de verschillende standen die je op de WINIX luchtreiniger vindt. Uiteraard is het zo dat de zachte standen voor een minder hoog stroomverbruik zorgen, terwijl dat voor de turbo stand andersom geldt. Over het algemeen geldt dat deze luchtreiniger vrij zuinig is in gebruik. Bovendien beschikt deze over diverse filters en met de vijfvoudige filterwerking is deze WINIX luchtreiniger dé ideale partner om voor schone lucht in jouw omgeving te zorgen, of dit nu thuis is of op kantoor.

Voor welk merk luchtreiniger kies jij? 

Een luchtreiniger is een investering die je doet om voor een betere gezondheid te gaan. De lucht die je iedere dag inademt dient schoon te zijn en alhoewel deze er schoon uitziet, is dit vrijwel nooit het geval. Zichtbare en onzichtbare verontreinigen dien je uit de lucht te halen om ervoor te zorgen dat je gezonder en langer leeft. De winix zero pro is absoluut een luchtreiniger die we aanraden, al vele klanten zijn enthousiast geworden over deze variant. Wist je dat je de winix zero pro momenteel voor 225 euro kunt aanschaffen, terwijl deze normaal 329 euro is? Wacht niet langer, profiteer van deze aanbieding via luchtreiniger.nl en kies ook voor schone lucht!