Wil jij ook bijzonder eten Amsterdam?

bijzonder eten amsterdam

Leuke nieuwe plekbijzonder eten amsterdam

Laatst ging ik met mijn beste vriendin bijzonder eten Amsterdam. Zij was hier al eens geweest en wilde mij er graag mee eens naartoe nemen. De locatie was heel erg goed. Eerst hebben wij lekker gewinkeld en daarna nog even op het terras gezeten voor wij daar zijn gaan dineren. Ik vind het erg leuk om nieuwe plekjes te ontdekken, dus ik ben blij dat ik dit nu ken. In de toekomst ga ik hier zeker nog vaker heen, want wat ik op heb daar was ongelofelijk goed. Als voorgerecht heb ik gekozen voor het gerecht met ossenworst, wat mij heel erg deed denken aan toen ik klein was. Vroeger at ik dit namelijk vaak op mijn brood in de pauze op school, dus het was leuk om daar even aan terug te denken.

Aanraderbijzonder eten amsterdam

De hele sfeer was bijzonder tijdens het eten in Amsterdam. Het pand heeft een ongelofelijk hoog plafond en voelt daardoor nog ruimer aan dan het nog is. De inrichting past er echt perfect bij en ook het personeel is goed op de omgeving afgestemd. Het hoofdgerecht was net zo lekker als al het voorgaande. Hierbij heb ik gekozen voor Runder Entrecôte, welke ik iedereen kan aanraden. Als bijgerecht had ik de huisgemaakte friet, die mij ook erg goed hebben gesmaakt. Kortom, deze plek is echt aan aanraden. Mocht je het hele menu willen zien, dan zou ik je aanraden even op de website te kijken, waar je ook meer informatie kunt vinden!