Zo vind je de beste wasstraat in Apeldoorn

Laten we eerlijk zijn: de meeste van ons hebben helemaal geen zin om telkens weer met een emmer en sop in de weer te gaan. We brengen onze auto liever weg om deze te laten reinigen.  En dat kan nu bij wasstraat Apeldoorn. Maar hoe weet je nu waar je moet zijn?

Volledige service

Sommige tankstations hebben een wasstraat waar je zo in kunt rijden. Vaak zijn deze volledig automatisch en moet je dus zelf de wasstraat aanzetten, vaak door er geld in te gooien. Dan stap je snel weer in de auto en wordt je auto grondig gewassen met automatische borstels. Niets mis mee, maar echt praktisch is het niet. Want nu heb je misschien de buitenkant gedaan: de binnenkant moet echter nog. Een beter alternatief is een wasstraat met volledige service.

wasstraat Apeldoorn

Binnen en buiten

Er zijn een aantal speciale wasstraten in het land waar je de auto echt grondig kunt laten schoonmaken. Vaak begint dit met een stukje wasstraat wat automatisch gaat. Je auto wordt goed gesopt en al het vuil wordt eraf gespoeld. Wanneer dit gebeurd is, dan komt het echte poetsen. Soms doet iemand dat met de hand met een hogedrukspuit, bijvoorbeeld bij je kenteken en wieldoppen. Daarna komt er een stuk waarbij je auto in de wax wordt gezet. Zelfs het afspoelen en afdrogen gebeurt in deze wasstraat, en soms ook nog met de hand.

De binnenkant

Tot slot is er een stuk waar je uit de auto stapt. De auto staat op een lopende band. Jij kunt vaak naast die band even plaatsnemen terwijl je wacht. Op de lopende band werken medewerkers aan je auto. Ze halen snel het vuil eruit, vegen stof en zand weg, reinigen het dashboard en de vakjes tussen de stoelen in. Dit alles terwijl jij wacht.