Baby en tiener onder één dak

Bestond er maar een winkel die meubels en accessoires voor baby én tiener goedkoop aanbood. Dat zou voor veel mensen erg handig zijn. Dat scheelt namelijk enorm veel tijd en geld. Voor je het weet ben je namelijk hele dagdelen bezig met het turen naar het beeldscherm van je pc om er via vergelijkingssites achter te komen waar dat bijzondere ledikantje nu het goedkoopst is. Vind je het eindelijk, dan blijken er weer astronomisch hoge verzend- en administratiekosten bovenop te komen die de vergelijkingssite over het hoofd had gezien. Wat je ook weleens kunt meemaken: bij de ene winkel is de commode een stuk goedkoper en bij de andere winkel is het matrasje weer de helft van de prijs. Bij twee winkels bestellen doe je liever niet, want dan maken de dubbele verzendkosten korte metten met het voordeel. Of je komt uit bij een webwinkel die alleen werkt met afhalen. Op zich niet zo’n ramp, als die niet aan de andere kant van het land was gevestigd.

Ineens heb je het

Maar opeens kom je terecht bij een aantrekkelijke internetsite van een winkel die ook een fysieke verkooplocatie heeft in Utrecht: Babykoop.nl van de firma Schaatsenberg. Dat komt sowieso altijd al betrouwbaar over. Mochten je spullen wel erg lang op zich laten wachten, dan kun je altijd daar nog aan de bel trekken. Het valt je op dat de baby- en tienerproducten wel heel scherp geprijsd zijn. De spullen zijn snel leverbaar omdat de winkel beschikt over een grote opslaglocatie en je kunt kiezen tussen de opties afhalen en laten bezorgen.

Deze vondst is een schot in de roos.

Fijn chatgesprek

Je hebt een vraag en start een chatgesprek op. Meteen word je geholpen. Je merkt meteen dat ze de tijd voor je nemen en dat de antwoorden ook echt nuttig zijn. De bewering dat men al jarenlang ervaring heeft met baby- en tienerspullen berust dus duidelijk op waarheid. Je vraagt of ze een aantal artikelen willen reserveren omdat je ze in het echt wilt komen bekijken. Dat kan.

Een volle auto

Een paar dagen later loop je rond in de winkel. Niet alleen online maar ook in de fysieke winkel is de sfeer aangenaam. De winkelmedewerkers zijn vriendelijk en weten waar ze over praten. De door jou gereserveerde artikelen staan voor je klaar en je voegt er zelf nog van alles aan toe. Het winkelt ook zó fijn.