Batterijen van EA-Sigaret.nl

In alle E sigaretten van EA Sigaret zit een oplaadbare batterij. Voor het fijnste gebruik de beste e sigaret moet de accu vóór het gebruik vier uur opladen. Hiermee behoud je de accu het beste. Maak het contactpunt van het snoer en van de e sigaret altijd schoon voor voordat u deze gaat opladen. Zo gaat de accu en de oplader het langst mee. Je wilt niet dat de beste e sigaret kapot gaat door slecht onderhouden van de accu?

Uitzetten van de batterij

Een van de belangrijkste punten bij het meedragen van jouw batterij is dat je hem uitzet tijdens het vervoeren. Dit voorkomt mogelijke doorbranding van de batterij en/of van de clearomizer. Een clearomizer is in het kort de verdamper van de e sigaret. Een goede clearomizer is erg belangrijk voor het gebruik van je e sigaret, dit is erg persoonlijk. Zodra u de perfecte clearomizer heeft gevonden, heb je de beste e sigaret voor jezelf. Om de e sigaret uit te zetten druk je 5 keer heel snel op het kopje.

Stel je eigen e sigaret samen

De beste e sigaret kies je zelf bij elkaar. Er zijn verschillende onderdelen die per persoon anders worden ervaren. Kies een batterij die bij jou past, dan heb je er het meeste plezier van. De batterijen komen in verschillende kleuren, maten en met verschillende mAh gehaltes. Houd wel rekening dat de accu van de batterij naar loop van tijd in capaciteit zal afnemen. Bij EA Sigaret ben je op het juiste adres.