Bekende artiest boeken was nooit zó eenvoudig!

Michael Jackson. Dat was mijn antwoord op de vraag van mijn vrouw welke artiest ze voor me kon boeken op het feestje ter ere van mijn vijftigste verjaardag. Michael Jackson dus, maar dit was uiteraard niet realiseerbaar en als dat wel het geval was geweest, dan was het voor de hardwerkende man of vrouw onbetaalbaar. Dus liet ik mijn vrouw weten dat ze zelf maar moest kiezen. Ik laat me graag verrassen. Een bekende artiest boeken, zei ze. Ik moest er toch een beetje om gniffelen.

Bekendeartiestenboeken.nl

Later begreep ik dat mijn vrouw hulp bij een bekende artiest boeken ingeroepen had. Ze vertelde me later pas over bekendeartiestenboeken.nl en dat dit het grootste online boekingsbureau is op entertainmentgebied. Ze was nogal enthousiast geworden over het aanbod, want via bekendeartiestenboeken.nl was vrijwel elk genre entertainment te boeken. Van Nederlandstalig tot muziek uit de zeventiger en tachtiger jaren en van een band tot een goochelaar. Het aanbod was zo groot, dat ze amper kon kiezen en ze vond het verder toch wel bijzonder dat zij – gewoon als vrouw van iemand die vijftig werd- gewoon een artiest kon boeken en dat dit niet alleen voor horecaondernemers, verenigingen en stichtingen weggelegd was.

Wát een muziek

Ja, en toen was er die avond van het feest. Nadat de eerste biertjes gedronken waren, pakte mijn vrouw de microfoon en kondigde ze de artiest van de avond aan: Michael Jackson! Want wat ik niet wist was dat bekendeartiestenboeken.nl ook werkelijk waanzinnig goede imitators levert. Zoals deze Michael Jackson dus. Als je de ogen sloot en alleen luisterde, dan wist je niet beter of Michael Jackson leefde nog en trad op, hier bij mij in de tuin. Wát een prachtig feest, wat een muziek! Met dank dus aan bekendeartiestenboeken.nl.